stockholmc_ihop_01

stockholmc_01

Medverkar till utvecklingen av Stockholm.

Stockholm C AB är partner till Stockholm – The Capital of Scandinavia. Som partner delar vi de värderingar som ligger till grund för budskapet och vill medverka till utvecklingen av Stockholm som etablerings- och besöksdestination.
stockholmc_info_05

stockholmc_info_08Photographer: Tove Freij

50 huvud- shoppinggator online

Vi gör de 50 huvudgatorna på Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Norrmalm, Djurgården, Gamla Stan och Södermalm lite mer kända, öppna, tillgängliga, anslutna och miljövänliga.

stockholmc_info_09Photographer: Jann Lipka

Turistkartan – Simple Map of Stockholm City

Som ett led i vårt arbete har vi skapat Turistkartan – Simple Map of Stockholm City. Kartan utmanar traditionen att spegla staden med många detaljer, istället visar den enbart huvudgatorna och en topp 10 lista över sevärdheterna. Klicka på Simple Map i menyraden.
Hämta din karta på Stockholm Visitor Center
Kulturhuset, Sergels Torg 3-5
touristinfo@stockholm.se
Tel: 08-508 28 508

stockholmc_info_03

Grönare gator

I vår strävan mot en bättre värld bidrar varje butik med ett träd till Vi-skogens biståndsarbete.
Resultat av Vi-skogens biståndsarbete
Under 2016 planterades 4 767 093 träd på bönders gårdar i länderna runt Victoriasjön, träd som minskar fattigdom och förbättrar miljön.
Läs mer på www.viskogen.se

stockholmc_info_10Photographer: Yanan Li

Topp 10 Sevärdheter

Sveavägen.se medverkar till utveckligen av Stockholm som besöksdestination, här presenterar vi en Topp 10 lista över aktiviteter att göra i stan. Se listan här…
Stort och smått. Välbesökta museer och unika pärlor. Klassiker som Vasamuseet och nykomlingar som ABBA-museet och Fotografiska. Stockholm har hundratals museer och sevärdheter att besöka. Här är tio av dem som du bara inte får missa!

Text: Visit Stockholm